Състезание със слънцето

Отново поради липса на нещо по-добро за правене имам намерение да пиша разни глупости в моя шер блог. От сутринта насам не се случи нищо кой-знае-колко интересно. Както обикновено си мързелувах и после ходих с нашите до мола. Вече се обзаведох с две много готини ризки и дойде ли пролетта мърдане няма. Жалко, че е толкова далече. Има още към 1 месец. А тя пролетта си ми е любимия сезон поради редица причини. Първата е страхотното време - много много слънце ^^ Но не като досдно горещото лятно слънце. Достатъчно топло, за да му се порадваш без да завриш... Освен това пролетта е сезона в който всичко около нас едва ли не се събужда. Става все по-зелено и топло, пък и хората започват да се разхождат навън повече. Как искам да е пролет... Даже не искам да е лято и да съм във ваканция... скучно ще е (освен ако не остана на изпит по изобразително xD).

Та прибираме си се ние от мола и напук на всичко небето става точно каквото ми трябва за една стара идея за снимка. В крайна сметка така и не можах да я изпълня, защото мястото където трябваше да ида е доста далече, а имах към 10 мин преди да се стъмни и готините цветове да се затрият. Иии минах на втория вариант. Мога да кажа обаче че снимката на телефона ми (тя вече е доста стара) беше с по-хубави цветове. Пък и тези не са нищо особено. Аз си знам, че ще дойде ден, в който небето ще бъде с идеалното розово-оранжево, за да си хвана снимката :D Таа ето жалките опити от днес (един клик за по-голям размер ;] ):
Може да се каже, че пропуснах момента :D Бягах, за да стигна до ъъ където трябваше да стигна, нооо... :D Никой не може да надбяга слънцето ^^

P.S. Не знам защо тук излизат с толкова отвратително качество o.0

P.S.2 Наистина трябва да си сменя снимката в описанието xD

0 Response to "Състезание със слънцето"

Публикуване на коментар